Itali: Inflacioni mbetet në 11.8%, niveli më i lartë që nga viti 1984

Norma vjetore e inflacionit të Italisë ishte 11.8% në nëntor, e qëndrueshme në raport me tetorin, por ende në nivelin…

Inflacioni vjetor i Francës pritet të qëndrojë në nivelin më të lartë historik

Norma vjetore e inflacionit në Francë pritej të qëndronte në nivelin e lartë historik prej 6.2% në nëntor, sipas të…

Inflacioni në Eurozonë shënon rënie në nëntor

Norma vjetore e inflacionit qëndroi në 10% në eurozonë këtë muaj, nga 10.6% në tetor, tha Eurostat të mërkurën. Sipas…

Inflacioni vjetor i Gjermanisë ulet në 10% në nëntor

Norma vjetore e inflacionit të Gjermanisë në nëntor pritej të ishte 10%, pak më poshtë nga niveli i lartë historik…

Norma vjetore e inflacionit në Spanjë bie në nëntor

Norma vjetore e inflacionit të konsumit në Spanjë ra në 6.8% këtë muaj, sipas të dhënave zyrtare të publikuara të…

Inflacioni i lartë ndryshon natyrën e blerjeve te gjermanët

Rritja në mënyrë dramatike e çmimeve po i bën gjermanët të shtrëngojnë rripat dhe të ndryshojnë zakonet e tyre të…

Inflacioni në nivelin më të lartë të 41 viteve të fundit

Sipas të dhënave të publikuara sot, norma vjetore e inflacionit të konsumatorit në Britaninë e Madhe përgjatë muajit tetor arriti…

Kroaci, inflacioni në nivelin e ri më të lartë prej 13.2 për qind

Çmimet e konsumit në Kroaci u rritën me 13.2 për qind me bazë vjetore në tetor, kështu që inflacioni arriti…

Inflacioni vjetor i Suedisë në nivelin më të lartë të tri dekadave

Norma vjetore e inflacionit të konsumatorit në Suedi u rrit në 10.9% në tetor, një nivel më i lartë në…

Inflacioni në Turqi ka kaluar 85% të nivelit vjetor në muajin tetor

Inflacioni në Turqi u rrit në tetor për të 17-in muaj radhazi, duke arritur në 85.5 për qind nga viti…