Ngjarjet e datës 28 shkurt

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione…

Vendimi i Qeverisë për masat emergjente për furnizimin me energji dërgohet për shqyrtim në seancë

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, nën drejtimin e Jeta Statovci, zv.kryetare e parë e komisionit, sot ka shqyrtuar…

Ngjarjet e datës 18 janar

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK) mban mbledhjen e radhës. (Objekti i KGjK-së, rr. “Luan Haradinaj”, ora 09:00) Komisioni për Ekonomi,…

Ngjarjet e datës 29 nëntor

Komisioni Ad-Hoc për Reformën Zgjedhore në Kosovë mban punëtori. (Hotel “Emerald”, Prishtinë, ora 09:00) Instituti Kombëtar Demokratik (NDI) në Kosovë…