Shiste armë të ftohta, arrestohet pejani

Policia ka arrestuar një burrë në Pejë, pasi dyshohet se shiste armë të ftohta si shitës ambulant në treg. Atij…

Zëvendës-drejtori i Policisë së Shtetit flet për incidentet e tifozëve në Tiranë

Pak orë para finales së Ligës së Konferencës, si pasojë e incidenteve të mbrëmshme mes tifozëve italianë dhe holandezë ku…

Procesi zgjedhor në Vushtrri pa incidente

Mbi 26 për qind e qytetarëve të Vushtrrisë tashmë kanë ushtruar të drejtën e tyre për të votuar për të…