Eksportet e Shqipërisë drejt Kosovës rritje me 48,5 %

Instituti i Statistikave (INSTAT) ka njoftuar se eksportet e Shqipërisë drejt Kosovës gjatë periudhës janar-nëntor, arritën mbi 35 miliardë lekë…

Rriten importet, MINT fillon hetimet për ëmbëlsirat dhe biskotat nga Serbia

Për shkak të rritjes enorme të importit të mallrave nga Serbia, veçanërisht të produkteve konditorike, të cilat po i shkaktojnë…