Vendosja e etiketave ngjitëse, qytetarët serbë mirëpresin implementimin e marrëveshjes

Ka nisur sot zbatimi i pikës së dytë të marrëveshjes së Brukselit, sipas së cilës, si Kosova ashtu edhe Serbia…

KShC shtyn implementimin e vendimit që bartësit e programeve duhet të kenë të paktën një punim shkencor

Këshilli Shtetëror i Cilësisë(KShC) ka shtyrë për një vit implementimin e vendimit sa i përket akreditimit të programeve të institucioneve…

Telekomi nuk implementon në tërësi kodin shtetëror, ARKEP e gjobitë 5 mijë euro në muaj

Dhjetë milionë euro është borxhi që Telekomi i Kosovës i ka Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP), ku…