Murtezaj akuzon Hotin për nepotizëm dhe favorizim të bizneseve

Ish-drejtori i Administratës Tatimore të Kosovës, Ilir Murtezaj tha se në dijeni të ish-drejtorit të ATK-së dhe ish-ministrit të Financave,…

Analistët kritikojnë shkarkimet e Hotit: Të dëmshme dhe me motive politike

Kryeministri Avdullah Hoti shkarkoi dje drejtorin e Policisë së Kosovës,  të Doganës dhe Administratës Tatimore të Kosovës. Për të parin…

​KPK dhe ATK me marrëveshje bashkëpunimi

 Kryesuesi i Këshillit Prokurorial i Kosovës, Bahri Hyseni dhe Drejtori i Përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës, Ilir Murtezaj, kanë…

Takim mes ATK-së dhe gastronomëve

Drejtori i Përgjithshëm i ATK-së Ilir Murtezaj, sot ka pritur në takim përfaqësuesit nga Shoqata e Gastronomeve të Kosovës, me…

ATK: Është herët të dihen shifrat për bizneset e mbyllura dhe rënie të punësimit

Për numrin e bizneseve të mbyllura dhe numrin e punëtorëve që kanë humbur vendet e punës në pandemi, drejtori ATK-së…

ATK: Qarkullimi financiar i bizneseve ka rënë për 833 milionë euro, shkak pandemia

Administrata Tatimore e Kosovës sot ka prezantuar aktivitetet e zhvilluara dhe rezultatet e arritura të ATK-së për gjashtë mujorin e…

Murtezaj prezanton aktivitet dhe të arriturat e ATK-së

Drejtori i përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës (ATK), Ilir Murtezaj do të prezantoj aktivitetet e zhvilluara, si dhe rezultatet…

S’ka vendim tjetër për shtyrje, sot afati i fundit për bizneset që të paguajnë tatimet

Bizneset në vend sot kanë afatin e fundit për deklarim dhe pagim të tatimeve për tremujorin e dytë (TM2) të…