ATK tejkaloi planin e të hyrave në gjysmën e parë të vitit për 18%

Administrata Tatimore e Kosovës raportoi rekord të hyrash për gjysmën e parë të këtij viti, duke tejkaluar planin për 18…

ATK inkason 60 milionë euro më shumë se vitin e kaluar

Vendimi i fundit i Qeverisë së Kosovës për lehtësimin e masave anti-Covid që lejon edhe mbajtjen e dasmave dhe ahengjeve,…

Drejtori i rikthyer i ATK-së: Në kohën sa nuk isha pati stagnim dhe u ndalen reformat

Pas gjashtë muajve këto ditë ka rifilluar punën Ilir Murtezaj, drejtor i përgjithshëm në Administratën Tatimore pas vendimit të kryeministrit…

Ilir Murtezaj rikthehet në krye të ATK-së

Drejtori i Përgjithshëm i ATK-së Ilir Murtezaj, rifillon punën, me ç’rast ka mbajtur takim me menaxhmentin e lartë, në të…

Ilir Murtezaj rikthehet në pozitën e Drejtorit të ATK-së

 Ilir Murtezaj është rikthyer në postin e drejtorit të Përgjithshëm të Administratës Tatimore të Kosovës (ATK), pasi që në muajin…

KPMSHCK i jep të drejtë Murtezajt, obligon kryeministrin ta rikthejë në krye të ATK-së

Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës i ka dhënë të drejtë ish-drejtorit të ATK-së, Ilir Murtezaj, në…

Bajrami: S’mund t’i mbyllja sytë ndaj shkeljeve ligjore të Ilir Murtezajt

Ministrja e Financave Hykmete Bajrami, sot ka raportuar lidhur me zhvillimet e fundit në Administratën Tatimore të Kosovës dhe për…

Hoxha: Deklarimet e Murtezaj janë të pavërteta

Ilir Murezaj të premten që lamë pas u shkarkua nga pozita e drejtorit të Administratës Tatimore të Kosovës (ATK), ku…

Murtezaj akuzon Hotin për përfshirje në rrjet kriminal dhe abuzime me detyrën zyrtare

Kryeministri i Kosovës po akuzohet për përfshirje në një rrjet kriminal të fshehjes së tatimeve me ndihmën e zyrtarëve të…