ATK-ja detyron edhe qytetarët të bëjnë deklaratën tatimore për të ardhurat personale deri më 31 mars

Administrata Tatimore e Kosovës(ATK) nga ky vit ka nis një aktivitet të ri për mbledhjen e tatimeve për buxhetin e…

​Murtezaj: Rreth 8 miliardë euro janë inkasuar të hyra tatimore dhe kontribute pensionale për 22 vjet nga ATK

Rreth 8 miliardë euro janë inkasuar të hyra tatimore dhe kontribute pensionale për 22 vjet nga Administrata Tatimore e Kosovës.…

ATK inkason mbi gjysmë miliard euro, sfidë luftimi i informalitetit në veri

Administrata Tatimore e Kosovës(ATK) ka arritur deri tash të inkasojë të hyra tatimore mbi gjysmë miliard euro. Derisa sfidë mbetet…

Masat e fundit ndikojnë në rënien e të hyrave buxhetore dhe të qarkullimit të bizneseve

Masat kufizuese për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19, që janë marrë nga Qeveria prej 30 gushtit e të cilat…

​Konflikt interesi në ATK, disa zyrtarë kanë në pronësi biznese

Agjencia Kundër Korrupsion(AKK) ka hasur në disa zyrtarë të Administratës Tatimore të Kosovës(ATK) se kanë në pronësi biznese, e që…

Disa nga zyrtarët e ATK-së kanë në pronësi biznese, kjo paraqet konflikt interesi

Drejtori i përgjithshëm i ATK-së, Ilir Murtezaj dhe drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsion(AKK) Shaip Havolli në një konferencë për media…

Shkallë e lartë e Informalitetit, mbi 10 mijë biznese të pafiskalizuara

Rreth 12 mijë biznese, veçanërisht pika të shitjes me pakicë vazhdojnë të mos jenë të fiskalizuara, e që për pasojë…

​Drejtori i ATK-së iu shpjegon bizneseve masat për “ringjalljen ekonomike”

Drejtori i Administratës Tatimore të Kosovës (ATK), Ilir Murtezaj  ka mbajtur një tryezë me përfaqësues të odave ekonomike për të…

Murtezaj shpjegon masat e Qeverisë Kurti që prekin direkt ATK-në

Drejtori i Administratës Tatimore të Kosovës (ATK), Ilir Murtezaj  ka mbajtur një tryezë diskutimi me përfaqësues të odave ekonomike për…

ATK tejkaloi planin e të hyrave në gjysmën e parë të vitit për 18%

Administrata Tatimore e Kosovës raportoi rekord të hyrash për gjysmën e parë të këtij viti, duke tejkaluar planin për 18…