Perëndimi i shqetësuar nga dërgesa e fshehtë e armëve që Serbia pranoi nga Kina

Aleatja e Rusisë, Serbia mori një dërgesë të fshehtë të armëve kundërajrore kineze në një shfaqje të fuqisë së Pekinit…

​Kulla vë në pikëpyetje ekzistencën e BE-së pas pushtimit rus në Ukrainë: Evropa ka vetëm hallin e interesave ekonomike

Eksperti i sigurisë ndërkombëtare, Ilir Kulla vë në pikëpyetje ekzistencën e Bashkimit Evropian, pas pushtimit rus në Ukrainë. Ai në…

​“Doktrina e botës serbe kopje e asaj ruse”, ekspertët apelojnë për kujdes ndaj ndikimit rus në rajon

Diplomatë, njohës të politikave të jashtme dhe ekspertë të sigurisë kanë bërë apel për kujdes ndaj ndikimit rus në Ballkan…

Kulla: BE-ja peng i Serbisë në raport me zgjerimin në Ballkan

Eksperti i sigurisë në Shqipëri, Ilir Kulla deklaroi se Shqipëria nuk është në rrezik nga ndikimi rus, pasi siç ka…

Kërcënimet e Vuçiqit, ironizon Kulla: Përkthyesit e kanë ngatërruar me Millosheviqin

Eksperti i sigurisë ndërkombëtare, Ilir Kulla e vlerëson të drejtë vendimin e qeverisë të Kosovës për vendosjen e reciprocitetit në…