Ne shpesh e pimë këtë ilaç, dhe ai mund të shkatërrojë mëlçinë

Këto janë simptomat e ndjeshmërisë, alergjive dhe helmimit me paracetamol – është e rrezikshme për mëlçinë nëse e kalon dozën…

Pija që lehtëson acidet: Një ilaç efektiv kundër urthit

Një ilaç natyral efektiv për urthin është lëngu i karotës. Për të përgatitur një pije mjekësore ju nevojiten 400 gramë…

Trump firmos uljen e çmimit të ilaçeve

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, nënshkroi katër urdhëra ekzekutivë për të ulur çmimet e barnave në vend. “Katër…

OBSH mohon kinezët: Nuk ka asnjë ilaç efektiv për koronavirusin

Organizata Botërore e Shëndetit (OBSH) ka mohuar raportet e mediave sot se janë gjetur medikimante efikase për trajtimin e njerëzve…

Ne shpesh e pimë këtë ilaç ndërsa ul lindshmërinë dhe rrit rrezikun e sulmit në zemër

Një nga qetësuesit më të njohur në botë është brufeni. Efektet e tij pozitive janë të njohura për pothuajse të…