​Ka rënie të vlerave të manganit, por uji ende nuk preferohet për pije

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) ka bërë të ditur se analizat e fundit laboratorike tregojnë për rënie…

Gjendja me ujin e pijshëm, flasin nga IKSHPK-ja

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) ka bërë të ditur se analizat e fundit laboratorike tregojnë akoma vlera…

IKSHPK: Ka rënie të vlerave të manganit në Liqenin e Badocit, por jo për konsum

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar se kanë rënë vlerat e manganit në ujin e Liqenit të…

Uji i Badocit ende i ndaluar për pije, IKSHPK: S’ka vend për panik

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) njofton popullatën se është duke vazhduar monitorimi dhe përcjellja në vazhdimësi e…

Uji i Badocit ende i papijshëm, IKSHPK: S’ka vend për panik

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) njofton popullatën se është duke vazhduar monitorimi dhe përcjellja në vazhdimësi e…

IKSHPK apelon qytetarët që furnizohen nga Badovci të mos e përdorin ujin për pije

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) u ka bërë thirrje qytetarëve të cilët furnizohen nga Fabrika e ujit…

Një i vdekur dhe 67 raste pozitive me COVID-19 në dy javët e fundit

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë njofton se në dy javët e fundit (30.08.2023 – 12.09.2023) është raportuar 1…

Shënohet Dita Botërore pa Duhan, “Ne kemi nevojë për ushqim, jo për duhan”

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka shënuar Ditën Botërore pa Duhan me moton: “Ne kemi nevojë për ushqim,…

780 mijë euro pajisje për IKSHPK-në

Ministria e Shëndetësisë përmes fondeve të projektit “Kosovo Emergency Covid-19 Project-AF”, financuar nga kredia e Bankës Botërore ka nënshkruar kontrata…

​Edhe Kosova rrezikon të preket nga fruthi, bëhet thirrje për vaksinim të fëmijëve

Përkundër që në Kosovë ende nuk ka asnjë rast të prekur dhe as të dyshuar me sëmundjen e fruthit, ekziston…