Spiuni rus përgjegjës për rrëzimin e aeroplanit MH17 kishte vizituar Malin e Zi

Zyrtari i lartë i Shërbimit inteligjent rus-FSB, Igor Anatolyevich Egorov, të cilit së fundmi i është zbuluar identiteti dhe për…