11 detaje mbi gjërat e përditshme që kanë funksione të fshehura që nuk e kishit idenë

Ne nuk i kushtojmë shumë rëndësi gjërave të përditshme. Çfarë mund të jetë kaq interesante për një këmishë të thjeshtë…

Bislimi: Ideja për arkiva të UÇK-së është artificiale, nuk e përjashtojmë mundësinë që Serbia t’i ketë shkatërruar arkivat

Zëvendëskryeministri i Kosovës për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog, Besnik Bislimi e ka quajtur artificiale dhe të ngritur nga Serbia…

Gërvalla: Të rrezikshme idetë për ndryshimin e kufijve, nxisin konflikte të reja

Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla i ka quajtur të rrezikshme tezat dhe që shkruhen në dokumentin që rihapi…
error: