​Tahiri për shkarkimin e bordeve: Është një çështje shumë problematike dhe serioze

Çështjen e shkarkimeve të bordeve, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) e ka ngritur si shqetësim në mbledhjen e Kryesisë…