Dënohet me 25 vjet burgim i akuzuari për vrasjen në AKI

Me 25-vjet burgim është i janë caktuar të akuzuarit për vrasjen në Agjencinë e Kosovës për Inteligjencës (AKI). Vrasje kjo…

​14 vjet burgim dhe 4 mijë euro gjobë ndaj të akuzuarit për grabitjen e vitit 2013 në një bastore në Gjakovë

Gjykata Themelore në Gjakovë, ka dënuar të akuzuarin Blerim Nokaj me me 14 vjet burgim dhe 4 mijë euro gjobë…

Aktakuzë për grabitje në Prizren

Prokuroria Themelore në Prizren, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit E.K., për shkak të dyshimit të bazuar mirë se i…

​Flet dëshmitari i parë në Hagë në rastin e Salih Mustafës: Çdo gjë u bë me urdhër të të akuzuarit

Dëshmitari i parë në gjykimin e ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Salih Mustafa, ka thënë në seancën e…