Supremja, adresa e radhës për Gucatin dhe Haradinajn për të kërkuar ulje të dënimit

Gjykata Supreme mbetët adresa ku mund të drejtohet mbrojta e ish-krerëve të Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, për…

Familjet Gucati dhe Haradinaj shprehen të zhgënjyera me padrejtësinë e Gjykatës Speciale

Familjarët e Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt janë shprehur të zhgënjyera me drejtësinë e Gjykatës Speciale në Hagë. Megjithëse, Gjykata…

Ulet dënimi për tre muaj për Gucatin dhe Haradinajn

Gjykata e Apelit ka vendosur të ulë dënimet për tre muaj për dy ish krerët e Organizatës së Veteranëve të…

Ulet dënimi për tre muaj ndaj Gucatit dhe Haradinajt

Paneli i Gjykatës së Apelit ka vendosur të ulë për tre muaj dënimin ndaj Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt. Kryetarja…

Sot Apeli shpall aktgjykimin ndaj Gucatit e Haradinajt

Sot Paneli i Gjykatës së Apelit do të bëjë shpalljen e aktgjykimit në çështjen ndaj Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt.…

Gucati e Haradinaj në Hagë, aktgjykimi i apelit shpallet më 2 shkurt

Paneli i Gjykatës së Apelit e ka caktuar 2 shkurtin datë për shpalljen e aktgjykimit ndaj ish krerëve të Organizatës…

Gucati kërkon nga Apeli lirim prej të gjitha akuzave: Nuk e kemi merituar asnjë ditë në burg

Ish-kreu i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, Hysni Gucati ka folur para Panelit të Apelit në Dhomat e…

​Prokurori i Specializuar në detyrë kërkon që vendimi për dënimin e Gucatit dhe Haradinajt të mbetet në fuqi

Në Dhomat e Specilizuara të Kosovës në Hagë po vazhdon seanca e Apelit me parashtrimet e prokurorisë në çështjen kundër…

Avokati kërkon uljen e dënimit për Gucatin

Në Dhomat e Specializuara të Kosovës në Hagë po zhvillohet seanca e Apelit në çështjen ndaj ish krerëve të Organizatës…

Seanca ndaj Gucatit e Haradinajt në Apel mbahet më 1 e 2 dhjetor

Me 1 dhe 2 dhjetor, paneli i Gjykatës së Apelit brenda Dhomave të Specializuara të Kosovës në Hagë, do të…