Bajrami njofton se janë kryer pagesat prej 170 eurove për pjesën tjetër të punëtorëve

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami ka njoftuar se sot deri nw ora 13:00 është ekzekutuar edhe pjesa e dytë e…

Hykmete Bajrami tregon nëse është ekzekutuar pagesa e 170 eurove

Ministria e Financave ka njoftuar se pas ekzekutimit me sukses të masës 15,  sot  gjatë ditës nga Thesari janë ekzekutuar…

Bajrami: Nga e hëna fillojnë pagesat nga Pakoja Emergjente për qytetarët dhe bizneset

Ministria e Financave nga e hëna do të nisë ekzekutimin e pagesave për qytetarët dhe bizneset për muajt e papaguar.…

Programi për Reforma në Ekonomi eliminon barrierat për hapje të vendeve të punës

Programi për Reforma në Ekonomi 2021-23 synon performancën për transformimin e ekonomisë dhe identifikohen pengesat për rritje ekonomike dhe për…

Bajrami: Programi për Reforma në Ekonomi adreson edhe rritjen e punësimit

Programi për Reforma në Ekonomi 2021-23 synon performancën për transformimin e ekonomisë dhe identifikohen mundësitë reale të rritjes ekonomike vjetore.…

Bajrami: Presim javën tjetër të nis shqyrtimi i planit të rimëkëmbjes ekonomike në Kuvend

Pas miratimit të buxhetit të rishikuar, ministrja  e Financave, Hykmete Bajrami po kërkon nga Kuvendi edhe shqyrtimin dhe miratimin e…

Bajrami: Sakrifikoni edhe për këto ditë të Bajramit

Ministrja e Financave Hykmete Bajrami ka ngushëlluar familjarët e viktimave të fundit si pasojë e koronavirusit, ndërsa ka uruar shërim…

Nuk kalojnë propozimet e Osmanit për blerjen e maskave dhe vaksinave, Bajrami: Kemi me bollëk

Gjatë shqyrtimit të dytë të rishikimit të buxhetit, dy amendamentet e propozuara nga kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani…

​Bajrami: Deri në fund të vitit pritet të kemi mbi 230 milionë euro më pak të hyra

Gjatë shqyrtimit të dytë të rishikimit të Buxhetit, ministrja e Financave Hykmete Bajrami ka thënë sot në seancën e Kuvendit…

Nis seanca për rishikimin e buxhetit, Bajrami kërkon nga deputetët ta votojnë

Kuvendi i Kosovës nis seancën e jashtëzakonshme për shqyrtimin e rishikimit të buxhetit 2020 në lexim të dytë me shmangie…
error: