Çfarë do të thotë nëse merrni më shumë frymë përmes vrimës së majtë ose të djathtë të hundës?

Ne e dimë se është e saktë të thithësh ajrin përmes vrimave të hundës, por nëse vëzhgojmë me kujdes, njëra…

A mund të rritet vërtet hunda gjatë shtatzënisë?

Për shkak të rritjes së estrogjenit dhe progesteronit në trupin e një gruaje gjatë shtatzënisë, ndodhin shumë ndryshime. Por a…

Si të bini në gjumë kur hunda juaj është e zënë?

Një hundë e zënë mund ta vështirësojë gjumin. Alergjitë, infeksionet e frymëmarrjes si ftohjet apo edhe zbaticat e acidit mund…

Hunda juaj është e ftohtë? Ja se çfarë thotë për shëndetin tuaj

Sipas hulumtimit të fundit, temperatura e ulët e hundës mund të tregojë faktin se ne punojmë shumë. Studimi, i kryer…

Harrojeni pikat: Mund ta çlironi hundën me një shishe

Po vjen një kohë virusesh, ftohjes, gripi dhe shoqëruesi i tyre besnik – një hundë e mbushur përjetësisht. Shumica prej…