Kurti arsyeton humbjen në zgjedhje lokale: Ka pasur defekte strukturore dhe organizative në LVV

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, sërish ka arsyetuar humbjen e qyteteve kryesore në zgjedhjet lokale 2021. Në një konferencë…