Ngjarjet e datës 23 nëntor

Mbahet ‘Simpoziumi i Parë i Energjisë 2022”, që organizohet nga Komiteti Nacional CIGRE Kosovë. (Hotel EMERALD, ora 09:00) Mbahet Mbledhja…

Hulumtimi: Nënat obeze kanë një rrezik më të lartë për të pasur fëmijë me astmë

Një studim i kryer me 67.000 gra tregoi një rrezik më të lartë të zhvillimit të astmës te fëmijët e…

Hulumtimi mbi COVID-19 ndihmon për të kuptuar sëmundjet e tjera

Miliarda dollarë të investuara në vaksinat kundërCOVID-19 dhe kërkimet për COVID-19 pritet të sjellin përfitime mjekësore dhe shkencore në afat…

Hulumtimi: Më shumë se gjysma e të anketuarve do të largoheshin nga Kosova

Më shumë se gjysma e të anketuarve në hulumtimin e opinionit publik të realizuar nga PIPOS, të prezantuar emisionin Rubikon…

Hulumtimi i ri tregon se si ngjyra mund të ndihmojë në largimin e mushkonjave

Shkencëtarët kohët e fundit zbuluan se mushkonjat tërhiqen më shumë nga disa ngjyra sesa të tjerat, të cilat potencialisht mund…