Hugo vjen në Tiranë dhe shumë shpejt në Kosovë dhe Maqedoni

Çfarë është Hugo Vape? Hugo është një pajisje elektronike që simulon pirjen e duhanit nëpërmjet avullit. Pajisja e vogël përbëhet…