Ambasador për mikpritje-hoteli pranë Rërës së Hedhur gati për sezonin verorë

Është ambasador në fushën e hotelerisë dhe shërbimet që ofron. Hotel Ambassador ndodhet në vendin e quajtur Rëra e Hedhur…