Horoskopi 7 korrik

Dashi Do të keni mjaft energji sot, por presioni në punë mund t’ua prishë humorin. Çdo neglizhencë nga ana juaj,…

Horoskopi 6 korrik

Dashi Sot, mos u besoni supozimeve dhe përfundimeve tuaja, duke u mbështetur vetëm në fjalët e mëdha, sepse do të…

Horoskopi 2 Korrik

Dashi Ka gjasa të mos ndiheni shumë mirë nga ana shëndetësore gjatë ditës së sotme, ndaj edhe nuk do të…

Horoskopi 30 qershor

Dashi Lejoni që krijimtaria juaj të shfrytëzohet në maksimum sot, pa marrë parasysh se çfarë gjërash pa kuptim po ju…

Horoskopi 29 Qershor

Dashi Sot përqendroheni në psikologjinë dhe veten tuaj! Arrini të kapërceni fobitë dhe ankthin më lehtë se më parë! Dita…

Horoskopi 28 qershor

Dashi Sot shumë miq  do të dëshirojnë shoqërinë tuaj dhe do t’ju ndihmojnë në praktikë,  për sa i përket qëllimeve…

Horoskopi 25 qershor

Dashi Reagoni ndaj situatave, por edhe ndaj atyre që ju rrethojnë, me qetësi, durim dhe pjekuri. Sidoqoftë, ky qëndrim i…

Horoskopi 24 qershor, ja çfarë kanë parashikuar yjet për ju

Dashi Hëna e Plotë në shenjën e Bricjapit do të “lëkundë” themelet që keni ndërtuar deri më tani, në marrëdhëniet…

Horoskopi 18 qershor, ja çfarë kanë parashikuar yjet për ju

Dashi Nëse jeni në marrëdhënie dashurore, sot ju jepet një mundësi e mrekullueshme për të korrigjuar dhe përmirësuar marrëdhënien apo…

Horoskopi 17 qershor, ja çfarë kanë parashikuar yjet për ju

Dashi Nesër nuk do të jetë dita më e mirë për ju, veçanërisht në lidhje me dashurinë, prandaj përpiquni të…
error: