Bie numri i rasteve me koronavirus në Spitalin e Gjakovës, rriten kërkesat për shërbimet post-COVID

Në Spitalin e Përgjithshëm të Gjakovës “Isa Grezda” aktualisht janë duke u trajtuar pesë pacientë me COVID-19, ndërsa tre janë…

70% e pacientëve në spitalin e Gjakovës me oksigjenoterapi

Aktualisht në Spitalin e Përgjithshëm të Komunës së Gjakovës janë të hospitalizuar 91 pacientë me COVID-19. Rreth 70 përqind prej…

Më pak pacientë me COVID-19 në Spitalin e Gjakovës

Në spitalin rajonal të Gjakovës aktualisht janë të hospitalizuar 47 pacientë, prej tyre 30 janë me oksigjenoterapi dhe tre në…

Shtatë pacientë në gjendje të rëndë në Spitalin e Gjakovës

​Në Spitalin Rajonal të Gjakovës aktualisht janë të hospitalizuar 62 pacientë, prej tyre 30 janë me oksigjen dhe shtatë të…

Në spitalin e Gjakovës katër pacientë me COVID-19 me oksigjenoterapi

Në Spitalin e Përgjithshëm të Gjakovës “Isa Grezda” aktualisht janë të hospitalizuar 8 pacientë që kanë rezultuar pozitiv me COVID-19,…

Dy punonjës shëndetësorë të Gjakovës janë shëruar nga COVID-19, tre vazhdojnë tretmanin në Infektivë

Situata në Spitalin e përgjithshëm të Gjakovës “Isa Grezda” është e qetë dhe punë aty vazhdon në suaza normale. Dy…
error: