Probleme me energji elektrike, Klina mbetet pa ujë

Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjente në Komunën e Klinës ka njoftuar se për shkak të problemeve me energji elektrike…

“Hidrodrini” nuk ka laborator të akredituar për analiza të cilësisë së ujit

Kompania rajonale e ujësjellësit “Hidrodrini” nuk posedon laborator të akredituar për të kontrolluar cilësinë e ujit të pijes, ndërsa trajtimi…

“Hidrodrini” kërkon që të përsëriten analizat në rezervuarin e Drenocit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Hidrodrini” ka njoftuar se ka pranuar rezultatet e analizave kimiko-fizike, bakteriologjike dhe të metaleve të rënda,…

​“Hidrodrini”: Nuk ka tregues që uji i pijshëm është shkaktari i helmimit të qytetarëve të Deçanit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Hidrodrini” pas takimit që pati të premten me përfaqësues të institucioneve shtetërore e shëndetësore, thotë edhe…

“Hidrodrini” nis implementimin e rekomandimeve të IKSHPK-së

Pas raportit të sotëm të IKSHPK-së dhe 10 rekomandimeve që kanë dal nga ky raport, KRU “Hidrodrini” ka urdhëruar të…

​Ramosaj merr vendim: “Hidrodini” nuk do ta ketë nën menaxhim Deçanin

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Hidrodrini” nuk do  e ketë më Komunën e Deçanit nën menaxhim. Këtë vendim e ka marr…

​“Hidirodrini”: Rezultatet e analizave kanë dalë në kufijtë e së lejueshmes në bazë të standardeve të BE-së

Kompania Rajonale Ujësjellësi “Hidrodrini” ka reaguar ndaj rastit të Deçanit, ku dyshohet se qindra banorë të disa fshatrave aty u…

​Mbi 880 persona dyshohet se u helmuan nga uji në Deçan, Ramosaj: Ja pse mund të jetë e qëllimshme

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, deklaroi se që nga e shtuna në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në…
error: