4 simptoma që paralajmërojnë se trupi juaj është plot me helme

Shumë ia atribuojnë këtë vetëm plakjes, por trupi ynë funksionon shumë mirë për të na treguar se diçka nuk është…

Ngjitësi nga helmi i gjarprit që ndalon gjakderdhjen

Një ekip shkencor nga Kanada dhe Kina ka bërë një ngjitës lëkure që ndalon gjakderdhjen brenda 45 sekondave. Revista shkencore…

Helmi i bletës mund të ndihmojë në shërimin e kancerit të gjirit

Helmi i bletës mund të ndihmojë ë shërimin e kancerit të gjirit. Ekspertët nga Universiteti i Australisë Perëndimore përdorën helm…

Helmi artificial i gjarprit mund të shpëtojë shumë jetë

Teknika e përdorur për të bërë antidotin e gjarprit nuk ka ndryshuar që nga kohërat e lashta, dhe përfshin shtrydhjen…