“Jemi në stres”, misteri i koeficientit të pagave

Më 1 shkurt zyrtarisht do të hyjë në fuqi Ligji për paga për sektorin publik, mirëpo vlera e koeficientit ende…

Kundër edhe të tijtë, propozimi “100 eurosh” i Muratit për tatimin nuk mirëpritet në Komision

Ministri i Financave, Hekuran Murati i propozoi Komisionit për Buxhet që t’i falen 100 eurot e para për secilin tatimpagues…

​Rritja e çmimit të tatimit në pronë, ja propozimi i Muratit

Ministri i Financave, Hekuran Murati i propozoi Komisionit për Buxhet që të falen 100 eurot e para për secilin tatimpagues…

Murati: Po bëhet shumë zhurmë se kjo qeveri ka rritë tatimin, nuk është e vërtetë

Ministri i Financave, Hekuran Murati gjatë raportimit në Komisionin për Buxhet lidhur me rritjen e vlerës së faturave të tatimit…

Murati: Ligji i ri për tatimin në pronë në fazat finale, parashihet tatim progresiv

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, sot deklaroi se duhet të sqarohet se tatimi në pronë si tatim,…

Murati: Rritja e çmimit të tatimit në pronë ishte paraparë me ligj

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, sot deklaroi se duhet të sqarohet se tatimi në pronë si tatim,…

Murati takoi delegacionin e MCC-së, u diskutua rreth rrjedhës së projektit për bateri

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati ka pritur sot në takim njoftues Drejtorin e ri të Korporatës së…

Murati ftohet të raportojë për rritjen e tatimit në pronë, Komisioni miraton dy raporte të RTK-së

Për rritjen e çmimit të tatimit në pronë, Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere, sot ka ftuar në raportim ministrin…