​Aliu i bindur se “Hidrodrini” nuk ka leje ujore

Ministri  i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës (MPHI) Liburn Aliu vazhdon të insistoj që ujësjellësi “Hidrodrini” nuk ka leje ujore,…