Deputeti i Listës Guxo i reagon PDK-së: Presidentja Osmani ka pasur arritje të mëdha

Deputeti i Listës Guxo, në kuadër të Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Haxhi Avdyli i është kundërpërgjigjur Partisë Demokratike të…

Gjendja në sektorin e shëndetësisë përplas deputetët e pozitës dhe opozitës

Kuvendi i Kosovës po diskuton mbi gjendjen në sektorin e shëndetësisë, pas një propozimi të Partisë Demokratike të Kosovës për…

​Haxhi Avdyli zgjidhet nënkryetar i Partisë Guxo

Deputeti Haxhi Avdyli është zgjedhur nënkryetar i Partisë Guxo. Kjo është bërë e ditur nga vetë ai nëpërmjet një postimi…