Shtyhet “Hardh Fest 2021”

“Hardh Fest 2021” duke i respektuar vendimet e Qeverisë së Republikës së Kosovës mbi masat e reja anti-COVID19 dhe duke…

​“Hardh Fest”, 20-vjetori me aktivitete atraktive dhe unike

Festivali “Hardh Fest”, edicionin e kaluar është shënuar simbolikisht me shumë aktivitete online për shkak të vitit pandemik, duke e…

Anulohet Hardh Fest 2020 “Online Edition”

Për shkak te situatës me pandeminë është anuluar Hardh Fest 2020 “Online Edition”. Organizata me të njëjtin emër thotë se…

Edicioni i VI-të i “Hardh Fest” nisë në shtator

Edicioni i VI-të i “Hardh Fest” vjen me “Online Editon” me datën 4,5 dhe 6 shtator. Kjo shkak i situatës…