​Sot hapet aplikimi për subvencione për kulturat e aktivitetet bujqësore

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka njoftuar se më 26 prill do të hapë periudhën e aplikimit për…

Sot hapet edhe një qendër testimi për COVID-19 në Prishtinë

Sot do të hapet edhe një qendër testimi për COVID-19 në Prishtinë. Qendra e Mjekësisë Familjare nr.4 në rrugën “Xhemajl…

Ministria e Shëndetësisë hap konkurs për pranimin e 42 mjekëve të përgjithshëm

Ministria e Shëndetësisë (MSh) ka hapur konkurs për pranimin e 42 mjekëve të përgjithshëm në Qendrat Kryesore të Mjekësisë Familjare…

Rihapet linja ajrore Kosovë-Kroaci, fuqizon marrëdhëniet mes dy vendeve

Në terminalin e ri të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”  është inauguruar fluturimi i parë Zagreb-Prishtinë-Zagreb. Përfaqësues të qeverisë…

Sonte hapet “Prite n’Shesh”

Sot në ora 20:00 në Prishtinë do të hapet aktiviteti “Prite n’Shesh”. Ky aktivitet pritet të jetë i hapur deri…

​Me 10 dhjetor hapet “Prite n’Shesh”

Nga e dita 10 dhjetori do të hapet aktiviteti “Prite n’Shesh”, e cila do të jetë e hapur deri më…

​Hapet panairi i grave, Hajdari: Shpirti i ndërmarrësisë është te gratë

Në hapje të panairit tradicional “Gartë në biznes”, ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), Rozeta Hajdari theksoi se gratë…

​Hapet në kohë edhe qendra më e madhe e votimit në Fushë Kosovë

Në komunë e Fushë Kosovës është hapur me kohë  qendra më e madhe e votimit në shkollën fillore “Selman Riza”,…

Hapet qendra më e madhe e votimit në Prishtinë

Qendra e votimit me numër 1912e në Fakultetin e Edukimit, e cila është zhvendosur nga qendra 1 tetori, ka hapur…