Ironia e absurditetit në shumë akte!

    Kur ndodhi arrestimi Presidentit të vendit tonë dhe arrestimet e figurave tjera respektive me kontribute e role të caktuara…

Dosjet speciale

Kapitulli i kopjimit të dosjeve të Gjykatës Speciale të dërguara në zyrën e OVL-UÇK-së, do të jetë temë e gjatë…

Lufta speciale dhe shqiptarët

Çdo armik aplikon luftën speciale ndaj një populli para se ta pushtoj dhe pasi ta ketë nënshtruar. Lufta speciale brenda…

Konsensusi nacional, sot, është domosdoshmëri!

Lufta e shqiptarëve ndaj Serbisë, është përgatitur dhe ka filluar pa konsensus të subjekteve politike legale dhe pa preferencën e…

Respekti e nderimi apo turpi e ndëshkimi më 27 qershor!

Respekti e nderimi do t’i shoqëroj gjithnjë të gjithë përfaqësuesit e popullit tonë, sa herë që na përfaqësojnë në mënyrë meritore.…

Mesazhet nga aktgjykimi i Gjykatës Kushtetuese

Dy aktgjykimet e Gjykatës Kushtetuese, ai i vitit 2014 dhe ky i vitit 2020, do të shërbejnë deri të ekzistojë…

Kushtetutshmëria kryefjalë e leksionit për aktualitetin politik

Gjykata Kushtetuese është para sprovës së krijuar nga konflikti politik me konotacione shqetësuese, por mund të jap një leksion që…

Respekt për procedurat kushtetuese!

Tani në këtë proces politik kur po atakohen kërcënueshëm dy shtylla të kauzës sonë nacionale: kufijtë e ekzistencës së shtetësisë…

Pako e studjuar me infuzion konkret!

Pakoja e përgatitur për seancën e ardhshme në Kuvendin e Kosovës, për stimulim në këtë situatë për të gjithë sektorët…

Virusi corona dhe virusi Serbia!

I pari nuk ka moshë as një muaj, ndërsa i dyti është i pranishëm në jetën tonë më shumë se…