Qeveria edhe 10 ditë afat për TRUST-in, Shatri kërkon veprime urgjente nga ekzekutivi

Qeverisë së Kosovës i kanë mbetur edhe 10 ditë afat për shqyrtimin e propozimit të PDK-së, në këtë rast kërkesën…

​Haradinaj kërkon rishikim urgjent të buxhetit për vitin 2022

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, në një konferencë për media ka kërkuar nga Qeveria që urgjentisht…

​Realizimi i marrëveshjeve Kosovë-Shqipëri shihet me skepticizëm nga ish-ministri i Financave

Marrëveshjet e arritura mes Kosovës dhe Shqipërisë të premten në Elbasan pritet të kenë ndikim në qarkullimin tregtarë dhe për…

Shatri: Për shpëtimin e ekonomisë nevojiten 1.5 miliard euro

Ish-ministri i Financave Haki Shatri po e fajëson Qeverinë Kurti 2 për mënyrën e mbështetjes së sektorit privat në këtë…

Shatri: Procesi i privatizimit nuk ka qenë i projektuar për interesa të Kosovës

Ish-ministri i Ekonomisë dhe Financave, Haki Shatri ka theksuar se procesin e privatizimit, Bashkimi Evropian e ka projektuar për rezultate…

Deputetët të painteresuar për të dëgjuar versionin e ish-ministrit Shatri për privatizimin

Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë, po ka “telashe”, me kuorumin. Gjatë intervistimit të ish-ministrit të…

Ish-ministri i Ekonomisë: Procesi i privatizimit të atëhershëm dallon me të sotmen

Po vazhdon mbledhja e komisionit hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë. Pas intervistimit të ish-zëvendës kryesuesit të…