Edhe një deputet i LVV-së kundër qëndrimit të GP-së, kërkon një zgjidhje për Trustin

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Haki Abazi, ka kërkuar që të arrihet një konsensus ndërmjet gjitha grupeve parlamentare për çështjen e…

Abazi: Fillimi i një draftimi të statutit të një Asociacioni sipas vendimit të Gjykatës Kushtetuese është i nevojshëm

Deputeti, Haki Abazi ka thënë se një Asociacion me kompetenca ekzekutive një etnike fillon bazën e formimit të një “Republika…

Haki Abazi kritikon strategjinë: Dokumenti na sjell te dështimi i opozitës për 20 vjet

Deputeti nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Haki Abazi ka kritikuar Strategjinë për Energjinë 2022-2031. Gjatë shqyrtimit të kësaj strategjie në…

Gërvalla: Në MPJD është vendosur ligjshmëria, ka progres në shërbimin e jashtëm

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, ka thënë se përmes vendosjes së ligjshmërisë është bërë progres në…

Kritikon deputeti i LV-së: Po miratojmë buxhet pa strategji për energji

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Haki Abazi ka kritikuar Qeverinë edhe në Kuvend se po miratojnë buxhet pa strategji për energji.…

​Abazi thotë se duhet të fillojë hartimi i statutit të asociacionit

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Haki Abazi thotë se Asociacioni i komunave me shumicë serbe nuk duhet të ketë kompetenca ekzekutive.…

​Abazi kritikon mos shtyrjen e vendimit për targat ilegale

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Haki Abazi thotë se me shkallëzimin e vendimit të Qeverisë për konvertimin e targave ilegale të…

​Abazi: Qëndrimet e SHBA të qarta, fatkeqësi për Kosovën

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Haki Abazi, ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës të bëjë një hap përpara për daljen nga…

​Abazi: Zhgënjimi amerikan me Kosovën është fatkeqësi

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Haki Abazi, ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës të bëjë një hap përpara për daljen nga…

Abazi: Shqetësuese si Beogradi ka vazhduar të dërgojë armë dhe municion në veri

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Haki Abazi ka thënë se e gjithë kjo që po ndodhë është një blof i Beogradit…