Berisha: Gjendja e menaxhueshme në Malishevë, masat e reja të panevojshme

Nënkryetar i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha, thotë se janë kundër masave të reja të propozuara nga Qeveria dhe Ministria…

Pandemia dëmtoi bizneset në Malishevë, Komuna me pako të sajën të rimëkëmbjes

Komuna e Malishevës është ndër komunat që shënuan raste e para me COVID-19 në Kosovë. E përkundër kësaj në këtë…