​Përmes rregullores së re të Kuvendit do të pamundësohet dështimi i mbledhjeve të kryesisë

Rregullorja e re e Kuvendit të Kosovës pritet të miratohet brenda këtij sesionit dimëror. Me ndryshimet e bëra do të…

​A mund të iniciojë Kuvendi hetim parlamentar për pretendimet e Simmons

Raportimi i ish-kryetarit të Asamblesë së Gjyqtarëve të EULEX-it, Malcolm Simmons para komisionit për legjislacion të Kuvendit të Kosovës mund…

​Stafi që paguhet e nuk shkon në punë bëhet temë diskutimi në Komisionin për Financa

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike ka shqyrtuar Raportin e auditimit për pasqyrat financiare vjetore të Ministrisë të Administrimit të…

​Simmons: EULEX synon eliminimin politik të “peshqve të mëdhenj”. Specialja një etnike, kundërshtojeni!

Ish-kryetari i Asamblesë së Gjyqtarëve të EULEX-it, Malcolm Simmons raportoi paraditen e së hënës në Komisionin për Legjislacion të Kuvendit…

Opozita dhe shoqëria civile akuzojnë Kurtin për mungesë të transparencës në dialogun me Serbinë

Opozita dhe shoqëria civile po e akuzojnë kryeministrin Albin Kurti për mungesë të transparencës në dialogun me Serbinë. Katër ditë…

Miratohet në parim Projektligji për Gjykatën Komerciale

Komisioni për legjislacion ka miratuar në parim Projektligjin për Gjykatën Komerciale. Nevoja për themelimin e saj u konsiderua e domosdoshme…

Nga keqmenaxhimi Posta e Kosovës humbi mbi 20 milionë euro, 132 prona mbesin të uzurpuara

Në Komisionin për Mbikëqyrje të Financave Publike është diskutuar raporti i auditimit për pasqyrat financiare vjetore të Postës së Kosovës…

BE pret themelimin e AKS-së, Qeveria Kurti: Asociacion një-etnik s’do të ketë

Bashkimi Evropian është duke pritur propozime të Kosovës për ta themeluar Asociacionin e Komunave Serbe. Nga kryeqendra evropiane thonë se…

Këtë vit pritet miratimi i rregullores së re të Kuvendit

Kuvendi i Republikës së Kosovës pritet të bëhet me rregullore të re më së largu deri në fund të sesionit…

Vizita e Kurtit në Bruksel shihet si mundësi për caktimin e datës për rifillimin e dialogut

Kryeministri Albin Kurti sot do të udhëtojë në Bruksel për të zhvilluar takime me përfaqësues të lartë të Bashkimit Evropian.…
error: