​Në Hagë fillon të dëgjohet dëshmitari i shtatë në gjykimin ndaj Salih Mustafës

Në Dhomat e Specializuara në Hagë po dëgjohet dëshmitari i shtatë në gjykimin ndaj ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës(UÇK),…

​Në Hagë po dëgjohet dëshmitari i gjashtë në gjykimin ndaj Salih Mustafës

Në Dhomat e Specializuara në Hagë po vazhdon gjykimi ndaj ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës(UÇK), Salih Mustafa, ku po…

​Vazhdon gjykimi ndaj Salih Mustafës në Hagë

Në Dhomat e Specializuara në Hagë vazhdon gjykimi ndaj ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Salih Mustafa. Në këtë seancë…

​Sot nis gjykimi ndaj Gucatit dhe Haradinajt

Sot në Gjykatën Speciale për krime lufte në Hagë, do të nisë procesi i rregullt gjyqësor ndaj ish-krerëve të Organizatës…

​Në Hagë sot vazhdon gjykimi ndaj Salih Mustafës

Në Gjykatën Speciale në Hagë sot do të vazhdojë procesi gjyqësor ndaj ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Salih…

Mbahet konferenca e tretë mbi ecurinë e çështjes në rastin e Pjetër Shalës

Sot në ora 9:00 do të mbahet konferenca e tretë mbi ecurinë e çështjes, në rastin ku ish-komandanti i Ushtrisë…
error: