Trupi gjykues kërkon shkurtimin e kohës për intervistimin e dëshmitarëve

Trupi gjykues në çështjen kundër ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) është shprehur i shqetësuar me ritmin e këtij…

Dëshmitari në gjykimin kundër Shalës flet për dy raporte gjenetike

Dëshmitari i tetë në gjykimin kundër ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Pjetër Shala, është Zbynek Dolejsi, ekspert për…

Thaçi dhe të tjerët, sot pritet të përfundojë dëshmia e dëshmitarit të nëntë

Dëshmitari i nëntë i Zyrës së Prokurorit të Specializuar (ZPS) në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve, pritet të përfundojë…

Thaçi dhe të tjerët, ZPS përfundoi intervistimin e dëshmitarit të nëntë

Në Dhomat e Specializuara të Kosovës në Hagë ka përfunduar seanca në gjykimin ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit…

Dëshmitari: Personat e ndaluar u larguan me traktor nga Bajgora

Në pjesën e dytë të seancës kundër Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari i tetë i Zyrës së Prokuronit të Specializuar…

Dëshmitari i ZPS-së pretendon se në Bajgorë kishte qendër ndalimi ku mbaheshin civilë

Në Gjykatën Speciale ka filluar të dëgjohet dëshmitari i tetë të Zyrës së Prokurorit të Specializuar (ZPS) në rastin kundër…

Mbrojtja e Shalës i paraqet disa fotografi dëshmitarit të shtatë

Në Dhomat e Specializuara të Kosovës në Hagë po vazhdon gjykimi kundër Pjetër Shalës, me intervistimin e dëshmitarit të shtatë…

Vazhdon gjykimi kundër Shalës, dëshmitari i shtatë intervistohet në seancë private

Në Gjykatën Speciale po vazhdon dëgjimi i dëshmitarit të shtatë të Zyrës së Prokurorit të Specializuar (ZPS), në rastin kundër…

Fillon dëshminë dëshmitari i pestë në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Pranë Dhomat e Specializuara në Hagë në seancën e sotme ka nisur dëgjimi i dëshmitarit të pestë në gjykimin ndaj …

Në seancë private vazhdojnë kundërpyetjet e Selimit për dëshmitarinë e katërtë

Pranë Dhomave të Specializuara në Hagë vazhdoi sot dëgjimi i dëshmitarit të katërt në gjykimin ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare…