​Haxhiu tërhiqet nga kryesimi i grupit punues për ligjin anti-COVID, thotë se pozita po ndërhyn në punën e deputetëve

Kërkesa e kryetares së Komisionit për Shëndetësi Fatmire Kollçaku, drejtuar institucioneve shëndetësore që të mos përgjigjen në pyetjet e deputetit…

Formohet Grupi Punues për raportimin financiar të RTK-së

Në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere është formuar Grupi Punues për përcaktimin e formatit të raportit financiar të RTK-së.…