Kurti nuk e komenton takimin e nesërm në Bruksel për çështjen e targave

Të enjten në Bruksel do të takohen grupet teknike të Kosovës dhe Serbisë për të diskutuar lidhur me çështjen e…

KMDLNj me disa propozime për Grupin punues për themelimin e Institutit për Krime Lufte

Qeveria e Kosovës  në dhjetorin e vitit të kaluar kishte miratuar propozimin e Ministrisë së Drejtësisë për ringjalljen e Institutit…
error: