I nevojshëm ndryshimi i Ligjit për Shërbimin e Jashtëm, kritikohet ministrja Gërvalla

Nevoja për ndryshimin e Ligjit për Shërbimin e Jashtëm dhe meritokracia në diplomaci u theksuan në tryezën e diskutimit të…

GLPS për raportin e progresit: Qeveria të bëjë më shumë për të arritur rezultate

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) ka publikuar sot të gjeturat e Raportit të Progresit të Komisionit Evropian, me…