Aktakuzë për personin që ishte pjesë e ISIS

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK), ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë kundër një të pandehuri për…

​Kurti për sulmin në “Trepçë”: Nuk do të ketë asnjë individ e as grup më të fuqishëm se shteti

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti i ka dhënë mbështetjen e tij të plotë menaxhmentit, bordit dhe punëtorëve të ndërmarrjes “Trepça”,…