Gruaja kishte 12 herë tumor, në gjenet e saj u zbulua diçka e paprecedentë

Kur shkencëtarët spanjollë hasën në rastin e çuditshëm të një gruaje që kishte 12 lloje të ndryshme tumoresh para moshës…

Dyshohet se është dhunuar një grua në Skenderaj

Një grua dyshohet se është dhunuar para pesë ditëve në Skenderaj, ndërsa rasti në Policinë e Kosovës është raportuar dy…

​Bija e të moshuarës së dhunuar: Kam parë shenja, por nuk besova se mund të rrihej

Bija e gruas së moshuar e cila është keqtrajtuar fizikisht në një qendër për të moshuar në Pejë, nën emocione…

Burri raportoi se i është zhdukur gruaja në Suharekë

Një burrë në Suharekë ka raportuar në polici se gruaja i është larguar nga shtëpia dhe se nuk e di…