Prindërit kërkojnë që grevat në arsimin fillor të ndalohen me ligj

Përmes një deklarate  publike, Këshilli i Prindërve ka bërë thirrje për kthim në normalitet, përmirësim e cilësi në arsim. “Asnjëherë…

Kryesia e Kuvendit pa kuorum, vazhdimi i debatit për grevat të enjten

  Kryesia e Kuvendit të Kosovës as në mbledhjen e së hënës nuk ka pasur kuorum për vendimmarrje. Megjithatë, vendosi…

​Greva e paralajmëruar në arsim, Shahini: Do të shkaktojë dëme të pariparueshme

Paralajmërimet e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës se nga 24 gushti do të nis greva e përgjithshme…

BSPK vendos sot lidhur me protestat e paralajmëruara

Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës, (BSPK), Atdhe Hykolli ka filluar mbledhjen me përfaqësuesit e sindikatave të…