Ambasadori De Riu: Raportet në mes Kosovës dhe Italisë të forcohen edhe më tutje

Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese të Republikës Kosovës, Gresa Caka – Nimani, priti në takim njohës ambasadorin e ri të Italisë…

​Ambasada amerikane: Është koha të zbatohen të gjitha vendimet e Gjykatës Kushtetuese

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA) në Kosovë ka kërkuar zbatimin e të gjitha vendimet të Gjykatës Kushtetuese…

Caka-Nimani dhe Abbott flasin për funksionimin Kushtetueses

Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës, Gresa Caka – Nimani, priti sot në takim ambasadorin e Mbretërisë së…

​Ambasadori amerikan zotohet për mbështetjen ndaj Kushtetueses

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA) në Kosovë, Philip Kosnett ka takuar kryetaren e Gjykatës Kushtetuese, Gresa Caka-Nimani.…

​Osmani i ofron bashkëpunim institucional kryetares së Gjykatës Kushtetuese

Presidentja  Vjosa Osmani ka pritur sot në takim kryetaren e Gjykatës Kushtetuese, Gresa Caka- Nimani, të cilën e ka uruar…

Gresa Caka-Nimani zyrtarisht merr detyrën e kryetares së Gjykatës Kushtetuese

Me një ceremoni zyrtare të mbajtur në Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Kosovës, sot u bë pranim-dorëzimi solemn i detyrës…

Gresa Caka-Nimani zgjidhet kryetare e Gjykatës Kushtetuese

Gresa Caka-Nimani është zgjedhur kryetare e Gjykatës Kushtuese. Caka-Nimani do të fillojë të ushtrojë detyrën e Kryetares së Gjykatës Kushtetuese…

Kryetarja e Kushtetueses vizitë pune në SHBA

Me ftesë të organizatës amerikane Federalist Society for Law and Public Policy Studies dhe si pjesë e delegacionit të rrjetit…