Rezervoni në Grand Blue Fafa Resort & SPA deri më 16 korrik dhe përfitoni nga oferta

Rezervoni në Grand Blue Fafa Resort & SPA nga data 9 deri me datë 16 korrik dhe përfitoni nga oferta…

Grand Blue Fafa Resort & SPA me ofertën all inclusive edhe në korrik

Korriku në Grand Blue Fafa Resort & SPA vjen me paketën all inclusive 85 euro/personi: Akomodim + mëngjes + dreke…

Maji në Grand Blue Fafa Resort & Spa

Grand Blue Fafa Resort & SPA sjellin për ju ofertën më të mirë për muaji maj. Oferta fillon nga 37…

Festo 8 marsin me një natë të paharruar në Grand Blue Fafa Resort & Fafa Resort

Tani kur po afrohet festa e 8 marsit, ditës së gruas, çiftet fillojnë të planifikojnë se ku të bëjnë festën…

Festoni Ditën e Pavarësisë në Grand Blue Fafa Resort & Spa

Festa e pavarësisë së Kosovës festohet më së miri në Grand Blue Fafa Resort & Spa që në ditën e…

Kompleksi FAFA vjen me oferta të reja

Kompleksi FAFA ka prezantuar dy oferta të reja në Grand Blue Fafa Resort & Spa. Ofertat janë me çmime të…

Fundjava në Grand Blue Fafa Resort & Spa vjen me oferta fantastike

Grand Blue Fafa Resort & Spa vjen me ofertë fantastike për një fundjavë të paharruar. 𝐎𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚 𝟏 përfshin 𝟐 n𝐞𝐭…

Grand Blue Fafa Resort & Spa sjell për Ju ofertat e ngrohta të janarit

FAFA Hotels & Resorts, një emër i mirënjohur në industrinë e hotelerisë në Shqipëri dhe jo vetëm, fillon vitin me…