Policia kërkon ndihmë për kapjen e një grabitësi

Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera…

​Arrestohen dy të dyshuar për grabitje me armë

Hetuesit policor të sektorit rajonal të hetimeve në Ferizaj, kanë identifikuar dhe arrestuar dy persona B.G. 25 vjeçar dhe V.S.…

Grabitje në një barnatore në Sllatinë të Madhe

Në fshatin Sllatinë e Madhe të Fushë Kosovës është grabitur një barnatore. Në raportin e Policisë së Kosovës, bëhet e…

Tentohet të grabitet një pikë e derivateve në Pejë

Një person ka raportuar se deri ishte duke punuar në pikën e derivateve, ka vërejtur dy persona të maskuar, të…

Kryen dy grabitje, 12 vite burgim dhe 10 mijë euro gjobë për autorët

Gjykata Themelore në Gjilan ka shpall aktgjykim dënues ndaj dy të akuzuarve K. R. dhe B. M., duke i shqiptuar…

Grabitje  me armë në Vrellë të Istogut

Policia raporton se në fshatin Vrellë të  Istogut një person ka njoftuar se derisa ishte duke punuar në dyqan, aty…

Dy meshkuj dhe një femër arrestohen për një grabitje

  Policia raporton se dy meshkuj dhe një femër janë arrestuar për një grabitje që janë kryer në Prizren. Me…

Grabitje e armatosur në Gjilan

Dy persona të maskuar dhe të armatosur kanë hyrë në një lokal në Gjilan dhe nën kërcënimin e armës i…
error: