Qendra për Trajnime Kreative njofton rreth bashkëpunimit të suksesshëm të sistemit arsimor bullgar me Google

Transformimi i arsimit parashkollor dhe shkollor, zhvillimi i mjedisit STEM, zgjerimi i partneritetit me gjigantin e teknologjisë Google, suksesi në…

Gjykata e BE-së: Google duhet të heqë informacionin e pasaktë

Google duhet të heqë informacionin “qartësisht të pasaktë” që dalin nga një kërkim në internet nëse përdoruesit mund ta vërtetojnë…

Google dhe YouTube investojnë 13 milionë dollarë në kontrollimin e fakteve

Google dhe YouTube po bëjnë presion për luftën kundër dezinformimit duke investuar 13.2 milionë dollarë për të mbështetur Rrjetin Ndërkombëtar…

Google nderon shqiptarët në 110-vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë

Në 110 vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë, Google ka nderuar shqiptarët në ditën më të rëndësishme historike të kombit. Google…