Pija energjike GO+ më 15 gusht dhuron preminë kryesore Tesla Model X

Tashmë janë bërë disa muaj nga fillimi i lojës shpërblyese “Fito dhe Fluturo” të pijes energjike GO+ Gjatë këtyre muajve…

GO+ nis lojën e madhe shpërblyese!

GO+, pija energjike me shijen më të veçantë në treg, ka lansuar lojën më të madhe shpërblyese “Mushu Energji” .…