“Qeveria Hoti ka dështuar të krijojë unitet për çështjen e dialogut me Serbinë”

Qeveria Hoti ka dështuar të krijojë unitet, koordinim të partive politike për çështjen e dialogut me Serbinë dhe gjithashtu të…

GLPS: Qeveria Hoti ka dështuar të krijojë unitet dhe konsensus të spektrit politik

Qeveria Hoti ka dështuar të krijojë unitet brenda koalicionit dhe të spektrit politik në përgjithësi. Ndër tjera, ky ekzekutiv ka…

Procesi i përzgjedhjes së Avokatit të Popullit po përcillet me defekte serioze ligjore

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) ka shprehur kundërshtinë me rrjedhjen e procesit përzgjedhës për Avokatin e Popullit në…

Situata me Telekomin, reagon Prokurori i Shtetit: Kemi ngritur aktakuza dhe po vijojmë hetimet për rastet e tjera

Prokurori i Shtetit reagoi lidhur me pretendimet e Grupit për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) me titull “Heshtja e Prokurorisë…

Situata në Telekom, GLPS: Heshtja e Prokurorisë së Shtetit tregues i kapjes kriminale të ndërmarrjes

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) thotë se po ndjek nga afër zhvillimet në lidhje me situatën pranë bankrotimit…

Thaçi do të kundërshtojë çdo masë që e pamundëson dialogun

Ashpërsimi i masave të reciprocitetit ndaj Serbisë nga ana e qeverisë në detyrë, është kundërshtuar nga ana e presidentit të…

Tryezë për vetingun

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) sot mban tryezë diskutimi me temë: “Vetingu në Kosovë: Si të implementohet një…

GLSP prezanton pesë pikat që Qeveria duhet t’i ketë në dialogun me Serbinë

Grupi për Studime Juridike dhe Politike ka prezantuar pesë pikat që Qeveria e re e Republikës së Kosovës duhet t’i…

GLPS prezanton pesë gjërat që Qeveria duhet t’i ketë në dialogun Kosovë-Serbi

Grupi për Studime Juridike dhe Politike organizon sot një konferencë për media, ku do të prezantohet punimi me titull “Pesë…
error: